FARFETCH CAMPUS | MATOSINHOS, OPORTO

AREA
60 000m2

LOCATION
Matosinhos | Oporto

TYPE
Offices

The new Farfetch campus, has been designed by the Danish Architect Bjarke Ingels (BIG), and will be a part of the Fuse Valley Intervention. Farfetch Campus aims to be a landmark for Innovation, Sustainability and Wellbeing.

“We are very excited about this project and the vision that Bjarke Ingels has presented to us, not only for what it will mean as a milestone for the company, for our people, but also for the community. This project with BIG will be a revolution over current workspaces, marked by a futuristic design and an orientation towards sustainability and well-being. It will be a space not only for Farfetch, but for the whole community.”
José Neves, founder, CEO and Chairman of FARFETCH

“As fashion and e-commerce are making retail increasingly free of physical boundaries, the sparks of innovation and creativity still fly faster in proximity. With Farfetch, we’ve tried to unite all aspects of your organisation – business, art and technology – in a creative village under one roof. Connected courtyards and cascading gardens extend the outdoor working environment, making Farfetch an integral extension of the original natural landscape and local urban culture,”
Bjarke Ingels, founding partner and creative director

“Will be one more landmark in the municipality’s national and international affirmation». This bet and this investment confirm Matosinhos’ capacity and potential to be a part of the digital revolution, attracting and fixating talent, creating qualified jobs, encouraging creativity, innovation and excellence”.
Luísa Salgueiro, Mayoress of Matosinhos

Scroll to top